Се продава двоспратна куќа во населба Кисела Вода – Скопје 88 м2

18

Се продава двоспратна куќа во населба Кисела Вода – Скопје 88 м2 со дворно место 190 м2, плац 254 м2. Цена по договор. Телефон 070/901-846