Се поставува летниковец во населба Маџари

92

Населба Маџари доби ново катче за дружба во кое е изграден летниковец, поставена нова стаза и замена на постоечката со бекатон плочи и уште повеќе зеленило.

Работите ги изведува ЈКП “Гази Баба 2007” и оттаму апелираат до граѓаните за зачувување на природата и урбаната опрема.

– Продолжуваме понатаму со уште повеќе убави проекти за доброто на граѓаните – велат од ЈКП “Гази Баба 2007”.