Се запали автомобил кај Железничката станица во Скопје

123
Фото:Независен
Според жителите од околните згради, најпрво нешто пукнало, а потоа се забележал густ, црн чад.

Полицијата е на местото каде се запалил автомобилот и се врши увид за да се утврдат причините.

Не се знае зошто се случил пожарот, ниту дали некој е повреден.