СДСМ: Македонија успеа, Мицкоски, Бачев и Груевски се поразени

12

Македонија успеа, Мицкоски, Бачев и Груевски се поразени, може да се спремаат за нов пораз на кои било избори. Засекогаш ќе остане запаметено: Мицкоски, Груевски, Бачев и Иванов работеа против граѓаните и против ЕУ и НАТО, но не успеаја!

Победи сигурната иднина наспроти темното минато.

Победи напредокот наспроти кочењето и блокадите.

Победи вистинскиот патриотизам наспроти служењето за туѓи антизападни интереси.

Граѓаните се горди на сите пратеници кои го поддржаа членството во НАТО и ЕУ со заштитен и загарантиран македонски идентитет.

Кога ќе има избори не зависи од Мицкоски, туку од приоритетите на граѓаните и државата.

А портпаролот на Бачев, Христијан Мицкоски, може да се спрема само за нов пораз на кои било избори.

Антизападниот Мицкоски и раководството на ВМРО-ДПМНЕ ќе бидат поразени токму од граѓаните на следните парламентарни избори, без разлика кога тие ќе се одржат.

Граѓаните нема да дозволат нов Иванов,ниту нов Груевски.

ВМРО-ДПМНЕ и кандидатот на Мицкоски и Груевски ќе се соочат со пораз на претседателските избори годинава.

Центар за комуникации со јавноста – Социјалдемократски сојуз на Македонија