Руски астролог открива:Два хороскопски знаци треба да го зграпчат моментот во октомври, ги очекува голема финансиска добивка

3361

Познатиот руски астролог Тамара Глоба открива кои два хороскопски знаци чекаат огромен прилив на пари во октомври 2023 година. Таа тврди дека овие два знака ќе имаат одлична финансиска состојба во октомври, како и дека ќе им се отворат нови можности и потенцијални соработки, а со тоа и заработка на долг рок. Важно е да го зграпчат вистинскиот момент и да не се откажуваат.

ВОДОЛИЈА

Во текот на октомври 2023 година и ѕвездите ќе бидат наклонети кон Водолијата. Ќе им се отворат многу врати, дури и оние кои претходно им биле затворени. Ова е одлично време да ги реализирате вашите идеи и да постигнете сериозен напредок во постигнувањето на различни цели. Најсреќни ќе бидат оние кои имаат сопствен бизнис, хоби од кое заработуваат или проекти кои самостојно ги развиваат. Ако имплементацијата на вашите планови бара од вас да го преместите работниот простор или да ги имплементирате на друга локација од планираната, размислете за тоа. Тоа може да доведе до непосредна непријатност и ненадејна промена, но тоа ќе се компензира со подоцнежни придобивки. Ако имате некое хоби, но сè уште не сте успеале да го заработите, сега е вистинското време за тоа – обидете се да го пласирате вашиот производ или услуга.

РИБИ

Тимската работа и блиската соработка со колегите и претпоставените ќе им донесат пари на Рибите во октомври. Обидете се да ги слушате вашите претпоставени и да не се расправате со нив. Разбирањето и соработката ќе ве доведат до напредување во кариерата, а со тоа и до финансиски надомест. Слободно искажете ги вашите идеи и предлози, но не преземајте ништо самостојно. Во претстојниот месец клучниот збор е тимскиот дух! Не избегнувајте корпоративни настани, состаноци или семинари. Токму тоа ќе ви обезбеди нови контакти, знаења и информации.