Роберт Патинсон прогласен за најтажниот човек во светот

72

Папараци го „уловија“ актерот Роберт Патинсон во длабока тага, но корисниците на Интернет сметаа дека тоа е многу забавно.

Фотографија од актерот, направена во холот на британски хотел, се појави на Интернет, пишува Medialeaks. Патинсон седи сам на масата, со капа, и рака на лице. Луѓето од соседната маса се забавуваат играјќи шах и успеале тајно да го фотографираат глумејќи дека прават селфи.

Корисниците на социјалните мрежи почнаа активно да ја користат оваа фотографија наместо емотикон, илустрирајќи меланхолија и безнадежност. Многумина се согласија дека Роберт изгледа како „најтажниот човек во светот“ и покрај можноста да живее во хотел со пет ѕвезди.

Извор:МИА