Реконструирана улицата „Рилски конгрес“

145

Градоначалникот Саша Богдановиќ на својата фејсбук-страница информираше дека за неполна недела е реконструирана улицата „Рилски конгрес“ во делот на општина Центар.

-Завршивме со асфалтирање, а веќе сообраќајот на оваа улица се одвива нормално, истакна Богдановиќ.