Реисот Сулејман Реџепи се ожени со 24-годишната Емина Јетиши

466

Порталот Либертас објави дека 74 годишниот Сулејман Реџепи, поглаварот на Исламската верска заедница, се оженил со 50 години помладата Емина Јетиши од Скопје.

Јетиши е потпретседателка на огранокот на ДУИ во Студеничани и има ќеркичка од претходниот брак.

Извор/Фото: Либертас.мк