Расчистена депонијата на улиците „Ѓорги Капчев“ 25 кон „Тодор Чангов“ 44

72

Деновиве е расчистена уште една депонија лоцирана на улиците „Ѓорги Капчев“ 25 кон „Тодор Чангов“ 44 во близина на детското игралиште, информира градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин.

Тој апелира до граѓаните совесно да се однесуваат со отпадот и правилно да го селектираат на соодветните места.