Продавам Сузуки со 5 врати, GLX модел, 97 година со поминати 49.000 км, прв сопственик

30

Продавам Сузуки со 5 врати, GLX модел, 97 година со поминати 49.000 км, прв сопственик, регистриана цела година. Цена по договор Телефон 075/668-766