ПРОДАВАМ СПАРК

22

Продавам Спарк 2008 год.Производство декември. Регистриран до 26 декември, прв газда и купен од салон. Има поминато 86.000 км. Колата има клима. Цена 2000 евра. Телефон 072/317-016