Продавам Оризни ниви Кочанско Оризари во место Раеч, Телевизор Самсунг 68 см

9

Продавам Оризни ниви Кочанско Оризари во место Раеч, река- Црвени срп, мали пат. Телевизор Самсунг 68 см во супер состојба  малку користен. Водена пумпа Алтернат. Телефон 077/450-832