Продавам нов вселив стан во Капиштец 36 м2 со посеба спална, тераса, лифт, централно парно греење

6

Продавам нов вселив стан во Капиштец 36 м2 со посеба спална, тераса, лифт, централно парно греење. Телефон 075/255-695