Продавам ЛАДА самара 1300 бела уникатна со поминати 52.200 км

33

Продавам ЛАДА самара 1300 бела уникатна со поминати 52.200 км гаражирана, нигде не е гребната или корозирано на снег или мраз. Не возена. Телефон 071/292-190