Претседателот на Собранието Талат Џафери на прием во чест на принцот Едвард (фотовест)

121

Претседателот на Собрание на Македонија Талат Џафери, присуствуваше на приемот организиран во Резиденцијата на Британската Амбасада во Скопје, по повод посетата на принцот Едвард, гроф од Весекс, на Македонија.