Прекин на сообраќајот Прилеп-Битола-Ресен, граѓани запалиле оган поради исклучена електрична енергија

44

Граѓани од околината на населбата Баир со палење на оган поради исклучена струја го прекинаа сообраќајот на автопатот А3 на обиколницата Прилеп-Битола-Ресен, информира Автомотосојузот на Македонија.

Прекин на сообраќајот на автопатот А3 на обиколницата Прилеп-Битола-Ресен, поточно над населба Баир, со палење на оган од страна на граѓаните од околината поради исклучена електрична енергија, се вели во соопштението на АМСМ.