Прекин на сообраќајот на магистралниот пат Струмица-Ново село поради сообраќајка

20

Сообраќајот на магистален пат Струмица – село Ново село , на делницата од Струмица кон село Дабиле во близина на клучката кон село Сачев е прекинат од 14:10 часот.

Како што информира Авто-мото сојузот на Македонија сообраќајот е во прекин поради сообраќајна незгода, а пренасочен е по локален спореден земјен пат.