Прекинато водоснабдување утре во населба Ќерамидница

86

Корисниците од улиците 512, 515, 516, Топлана, Комуна и Комунална хигиена во населба Ќерамидница во општина Гази Баба утре од 10.30 до 15.30 часот ќе бидат без вода, соопшти Регионалниот центар за управување со кризи по известување добиено од ЈП „Водовод и канализација“.

-Прекинатото водоснабдување е поради тоа што Фирмата Цвет-компани ќе работи на реконструкција на мрежа од Ф-125 мм на ул. 515 до Сајмиште, информира РЦУК.