Прекинато водоснабдување во Студеничани

41

Поради дефект на приклучна цевка, без вода денеска ќе бидат корисниците од Студеничани.

-Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:30 часот до завршување со санација на дефектот – соопштија од јавното претпријатие „Водовод и канализација“.