Гори куќа во Бутел 1/видео

179

Гори една куќа во скопската населба Бутел 1.

Екипи на противпожарната служба тукушто пристигнаа и се обидуваат да го изгаснат пожарот за да не се прошири на околните куќи.

Според наши извори во моментот на избувнување на пожарот во куќата немало никој.

Допрва ќе се утврдува причината за пожарот.