Дома МАКЕДОНИЈА Предновогодишна еуфорија под маски на плоштад/ФОТО ГАЛЕРИЈА

Предновогодишна еуфорија под маски на плоштад/ФОТО ГАЛЕРИЈА

156

Традиционалните новогодишни настани на скопскиот плоштад изостанаа годинава, но новогодишна еуфорија сепак има! На плоштадот врвулица од луѓе, деца, Дедо Мразовци…

Фото: П.Стојаноски