Дома МАКЕДОНИЈА По одлуката на ДИК, Ристо Ставревски е нов началник на СВР Скопје

По одлуката на ДИК, Ристо Ставревски е нов началник на СВР Скопје

63

Министерот Чулев за Фокус потврди дека со одлуката на ДИК, неговоро решение е конечно иако дополнителниот заменик министер Славјанка Петровска не стави потпис на неговото решение бидејќи Ставревски го имало во „бомбите“.