Поставени жардинери со украсно зеленило на ул. „Кирил и Методиј“

213

Откако се ослободи од возила тротоарот од спротивната страна, Град Скопје деновиве постави жардиниери со украсно зеленило пред НЛБ на улицата „Кирил и Методиј“.

Како што информираат градските власти во Центар е направена уште една нова хуманизирана јавна површина, ослободена од привремено паркирани возила.