Поради одрон кај Љубаништа, прекинат сообраќајот на патот Охрид-Свети Наум

60

Поради одрон на патот во целосен прекин е сообраќајот на регионалниот пат Охрид – Свети Наум, кај селото Љубаништа.

Како што соопшти АМСМ, сообраќајот на овој регионален пат е од 19:15 часот.