Попладнево изби пожар во хотелот Буши во Старата скопска чаршија, пожарникарите на терен/ВИДЕО

26
Фото: Принтскрин 4news.mk

Според информации на 4NEWS, на терен се противпожарната бригада, како и брзата помош која им помага на лицата кои биле во хотелот и вдишиле чад.

Според информациите од ЦУК во моментот на пожарот во хотелот имало свадба. Поради големиот број на луѓе кои биле во хотелот и фактот дека вдишале чад побарана е интервенција од брзата помош.

https://www.facebook.com/watch/?v=3092010291113023