Попладнево дел од Сопиште остана без вода

14

Поради уличен дефект во Сопиште во близина на црквата Св. Мина, попладнево прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на потегот од црквата Св. Мина до Општината и зградите.

Како што информираат од ЈП „Водовод и Канализација“ Скопје, прекинот на водоснабдувањето ќе трае до санирање на дефектот.