Новинарката Ребека Грант со години е дел од тимот на Бафало Билс. Таа навистина го сака американскиот фудбал, и секогаш се труди максимално професионално да си ја врши работата од терен.

Секако, како и повеќето атрактивни новинарки, и Ребека привлекува големо внимание, а за тоа посебно се потрудила оваа недела. Во кратко здолниште, Ребека реши да ги покаже своите атрибути и на тој начин да ја изрекламира својата нова облека.

Треба да се напомене дека многумина се изненадени кога дознаа дека Ребека Грант има 52 години. Нејзиниот изглед е неверојатен и очигледно добро се грижи за себе.