Пожар во Автокоманда

280

Во моментов гори во населбата Автокоманда, на булевар Александар Македонски позади Меркур.

Команданот на скопската противпожарната бригада Владимир Симоновски потврди дека во моментов работат на гасење на пожарот, веќе 6 против пожарни возила се ангажирани на местото, во моментов не може да се дадат подетелни информации додека да заврши интервенција.