Пензионер сун, интелектуалец, живеам сам во нов конфортен стан во капиштец

68

Пензионер сун, интелектуалец, живеам сам во нов конфортен стан во капиштец, барам студентка, девојка или пензионерка. Нудам бесплатен смештај и храна. Причината е што повеќе не можам да живеам осамен. Тел 078 311 705