Отворена изложбата „Повторно на 0“ на Илина Арсова

2346

„Повторно на 0“ е изложба на македонската алпинистка и уметница Илира Арсова што вечерва се отвори во Младинскиот културен центар во Скопје, на која исто така се промовираше и нејзината нова книга „Планинарење“.

Меѓу присутните на промоцијата поддршка за Илина дојде и од нашиот актер и шоумен Игор Џамбазов. Иако досега не потврдија дека се во врска, заедничките фотографии што ги објавуваа на социјалните мрежи само потврдуваа дека се среќни заедно и дека уживаат во љубовта далеку од јавноста.