Основно училиште во Македонски Брод се продава за 14.000 евра

151

Во селото Црешнево, близу Македонски Брод се продава некогашно основно училиште.Сопственикот гарантира дека со мало досредување ќе добиете викенд куќа. Огласот е активен од пред неколку дена на една од страниците за огласување, а деновиве се споделува и на социјалните мрежи.