Општата болница во Прилеп добива одделение за магнетна резонанца

24

Во Општата болница во Прилеп денеска ќе биде отворено Одделение за магнетна резонанца на Одделот за рентген.

На отворањето најавено е присуство на премиерот Димитар Ковачевски и министерот за здравство Беким Сали