Одбери омилена песна и добиј бесплатен билет за „Златно славејче”

71

Детскиот фестивал „Златно славејче” годинава прославува јубилејни 50 години од постоењето. Фестивалот ќе се одржи на 17 октомври во 12 часот, во Арена „Борис Трајковски“.

– Ова другарување од 50 години го прославуваме со доделување билети! Она што треба да го направите е во коментар да ја напишете вашата омилена песна, а ние ќе избереме 10 случајни добитници, кои ќе добијат по два билета – велат организаторите.