Ноќно полевање на садниците и зелените површини

154

Екипите на јавното претпријатие „Паркови и зеленило“ започнаа со ноќно полевање на садниците и зелените површини во градот.

Како што информираат од претпријатието, тоа го прават подари заштеда на притисок на водата преку ден, во овие топли денови.