Нормализиран сообраќајот на патот Струга – Ќафасан

35

Сообраќајот на патниот правец Струга – граничен премин Ќафасан од 22:15 часот е нормализиран, информираат од АМСМ.

На овој патен правец поради ниските температури и појава на голомразица на коловозот, од 19:45 часот беше воведена забрана за сообраќај за сите видови на возила.