Нормализирано водоснабдувањето на улицата „Свети Наум Охридски“

21

Дефектот на улицата „Свети Наум Охридски“, над Црквата Света Петка, е саниран, известуваат од ЈП „Водовод и Канализација“ – Скопје.

Дополнуваат дека водоснабдувањето е нормализирано во 16:50 часот.