Нема потреба од зборови, девојката на Кијану Ривс е вљубена до уши: Тој ми е голема инспирација

467

Кијану Ривс и Александра Грант изгледаат како двојка од соништата.

Грант неодамна разговараше со репортер за магазинот People и таа призна дека се чувствува совршено кога ќе се појави на важен настан и без Ривс.

Тешко е да ги видите заедно на исто место.

„Добрата вест за вљубувањето како возрасен е тоа што изградив кариера до почетокот на мојата врска. Се чувствувам многу самоуверено на црвениот килим,“, изјави Грант (58).

Нејзиниот осум години помлад партнер исто така не зборува премногу за љубовта и приватниот живот.

Грант се согласува со тоа. Сепак, љубовта не може да се сокрие.

„Тој ми е огромна инспирација. Тој е толку креативен, тој е толку љубезен“, беше сè што Грант имаше да каже на оваа тема.