Некои од сè наоѓаат начин за заработка – Коронавирус како маникир: И тоа е можно!

224

Коронавирусот се шири и таму каде што не би очекувале – на нега и убавина.

Козметички салон од Лос Анџелес на муштериите им нуди средување на нокти во „коронавирус стил“

А, тоа изгледа вака:

https://www.instagram.com/tv/B8B9_E2o3YB/?utm_source=ig_web_copy_link