Нека им е со лесно: Цеца и Марија се штипкаат и пипкаат во шоуто „Ѕвездите на Гранд“!

719

Па, после кажете само уште еднаш дека Цеца ви била здодевна во шоуто во кое настапуваат и голем број македонски пејачи. Сите се среќни и безгрижни!

Не е никаква тајна дека евровизиската ѕвезда Марија Шерифовиќ според својата сексуална определба е лезбијка. Тоа на своја кожа во поблага форма го почувствувала и мегаѕвездата Цеца Ражнатовиќ, која со Марија е заедно во балканското шоу „Ѕвездите на Гранд“. Новинарите откриле дека Марија побара од Цеца да ги кажува своите впечатоци од тоа што таа ѝ ги прави на вдовицата на Аркан:

– Затоа што ме малтретираш хронично, ми тепаш, ме штипкаш под маса. Ем ме галиш, ем ме штипеш, правиш сè, но јас не се жалам. Затоа е тоа романтично, љубов е од тебе Маро, раскажа Цеца, прегрнувајќи ја Марија со широка насмевка. Но, далеку од тоа дека Цеца има лезбиски склоности.

Со Марија сето ова ѝ е само добра зафрканција на која „се ловат“ и ТВ-гледачите.    Па, после кажете само уште еднаш дека Цеца ви била здодевна во шоуто во кое настапуваат и голем број македонски пејачи. Едноставно кажано мора да има шоу. За тие пари колку што се богато платени, сите се среќни и безгрижни.(Д.М.)