Нека гори, има кој да гаси (фото вест)

23

Пожарникарите, храбри момци со срца ко планина, осамнаа на календар. Организатор на проектот е пожарникарот Михаил Караколев, автор на календарот е фотографот Димитар Апостолов, а за кастингот се погрижи Ненад Келебиќ.