Бразилскиот фудбалер Неимар повторно е во центарот на вниманието. Таму овој пат го „смести“ манекенката Никола Балс, која јавно ги коментираше наводите дека тие двајца имале романса.

Таа гостуваше во една емисија каде што призна дека имала „нешто“ со познатиот фудбалер, а долови и интересни детали.

  • Признавам дека тогаш малку се бакнавме, но никогаш не тврдев дека сме интимни. Не би си дозволила да го коментирам неговиот настап во кревет. Неимар е исклучително скромна личност на која исклучително ѝ се восхитувам, истакна Балс.