Македонската водителка Марјана Станојковска важи за една од најатрактивните тв-лица. Таа што и да облече одлично и стои како сега на овие летните вруќини во костимот за капење и ако е само покрај базенот.

Сега за сега далеку е морето. Вода си е вода, ја разладува и згодната Марјана, а мажите останаа без зборови.
Па, и нема тука што да се зборува кога нешто е со природна убавина, тогаш само се гледа и се голта со очите. Чиста провокација за сите сетила. Ова го велат фановите на убавата водителка, од посилниот пол.

Но, сепак прашањето е кога Марјана ќе ја видиме да застане на “луд камен“? Едно време ветуваше такво нешто, па работите се изјаловија, наводно со еден наш познат спортист. Кој чека, ќе дочека! Нешто убаво, нели?!  Д.М. /foto:printskrin-Instagram/