На избирачко место во Лисиче починало лице

137

Починало лице на избирачко место во Лисиче дознава 24 Инфо.

Од МВР нема официјална потврда за информацијата.

Трагедијата се случила на неколку минути пред затворање на избирачкото место. Не е познато дали станува збор за гласач, или за член на избирачкиот одбор.