Музичка екстраваганција во Скопје: Грејс Џонс со спектакуларно шоу /ФОТОГАЛЕРИЈА

448

Музичката икона Грејс Џонс ѝ приреди на македонската публика 90-минутно спектакуларно шоу заедно со својата голема музичка придружба во рамки на годинашното издание на музичкиот фестивал „Скопје колинг“.

Фото: Ѕ.Плавевски