Мицкоски: „Средба силна колку Горде. Неправдата никогаш не нè скршила!“

128

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска се сретна со Гордана Јанкулоска. Веста ја соопшти актуелниот претседател на опозициската партија на ФБ.

Средба силна колку Горде. Неправдата никогаш не нè скршила, напиша Мицкоски во описот на фотографијата.