Мачкаста Христина во леопардово танга-бикини!

145

Познатата и сексапилната македонска џудистка Христина Дескова го запали Инстаграм, па машките очи попаѓале од пусто гледање во нејзините разголени фотографи кои таа ги направи на една од егзотичните морски плажи. Особено е згодна на сликата во мачкасто леопардово танга-бикини. Мажите коментираат се и сешто, од оние најзагрижените до оние најдуховитите. Така еден нејзин фан имал бујна фантазија, па слободно напишал: Колку си згодна Ина, да му е мерак на човек да го истепаш! Хахахаха, оригинално нема што! Токму затоа Христина уживај во летото и провоцирај си ги фановите. Што е убаво и на Господ му е мило.