Марјана Станојковска едвај ги покри бујните гради

2444

Водителката Марјана Станојковска, која е сама по себе атрактивна, и понатаму не се симнува од топ-листата на најобожувани кај машкиот пол. Токму затоа и нејзината гардероба, барем онаа во која се појавува пред публиката, предизвикува гласни воздишки на завидливост кај жените,а на мажите им ја буди фантазијата.

Пред некоја вечер на малите екрани Марјана се појави во ептен заведувачки црн фустан кој едвај ги покриваше нејзините бујни природни гради. Насмеана, како и секогаш, и со црна беретка на главата сакаше нешто важно да им порача на своите машки фанови.
Што мислите, што е тоа? (Д.М.)