Макрон и Лени Кравиц се сретнале на концерт на U2

22

Да го сретнете претседателот зад сцената на концерт на U2 во Париз, напиша Лени Кравиц на фотографијата со Емануел Макрон, која ја објави во неговиот налог на Твитер.
Францускиот шеф на државата и неговата сопруга присуствуваа на концертот на ирската четворка во „Accor Hotels Arena“ во четвртокот по посетата на Боно на Елисејската палата.
Во тоа време, пејачот и францускиот политички водач разговарале за развојната помош и партнерството меѓу Европа и Африка.
Боно по вторпат е гостин на семејството Макрон по нивниот состанок на 24 јули 2017 година.