Македонската кардиохирургија испиша историја, извршена прва трансплантација на срце од донор:Во Иван продолжи да чука срцето на Емилија

Македонското здравство испиша историја со првата успешна трансплатација на срце од донор. Докажавме дека кога политиката ке се тргне на страна и кога работата во свои раце ќе ја земат професионалци и кога хуманоста и борба за човечки живот е водилка , успехот е загарантиран. Огромна благодарност до семејството Диневи кои во најтешките моменти во … Продолжи со читање Македонската кардиохирургија испиша историја, извршена прва трансплантација на срце од донор:Во Иван продолжи да чука срцето на Емилија