ТАМАРА, ДЕВОЈКО, ТИ СИ ПОБЕДНИКОТ ЗА НАС

176

Финалист на евровизиската вечер  на Евросонг 2019 е претставникот на Холандија, Данкан,  иако  нашата претставничка Тамара Тодевска, која се пласира на 7-то место беше наша единствена гордост до самиот крај.